Ladda ner våra appar

ETC-tidningarna

Med appen ETC-tidningarna kan du läsa dagstidningen Dagens ETC samt det fördjupande nyhetsmagasinet ETC digitalt i samma app. Välj din favorit eller prenumerera på båda.

I appen kan du som prenumererar bläddra igenom tidningarna som om de hade varit papperstidningar, men också läsa artiklarna i ett format som är anpassat efter din mobil eller surfplatta.

Guide: Så här använder du appen

Ladda ner appen:

Kloka hem

Kloka Hem hjälper dig bygga klokt och leva snällt. Inte bara för oss här och nu. Utan för barnbarnen som kommer efter oss.

Ja, vi älskar eko!

I appen kan du som prenumererar eller köper lösnummer bläddra igenom tidningarna som om de hade varit papperstidningar, men också läsa artiklarna i ett format som är anpassat efter din mobil eller surfplatta.

Kloka hem är ett vackert inspirerande magasin som kommer med sex nummer per år.

Ladda ner appen:

ETC Play

Prenumerera på Dagens ETC så ingår även ETC Play där du hittar våra dokumentärer, poddar, webb-tv, utvalda filmer och föreläsningar.

ETC Play-appen är en streamingtjänst från Dagens ETC som kombinerar politiskt drivna dokumentärer med poddar, debatter, kvalitetsfilmer och nedslag i internets mest aktuella rörliga bilder.

Se ett föredrag tillsammans. Eller njut av en film du glömt att du missat.

Ladda ner appen:

ETC El

ETC el är Sveriges soligaste och miljövänligaste elbolag. Med vår app får du information i realtid om hur mycket el du gör av med, hur stor klimatpåverkan elen har och hur mycket den kostar.

Du ser enkelt när det är klimatsmartast att starta tvättmaskinen eller ladda bilen beroende på utbud och efterfrågan i elnätet och när vi producerar som mest el i våra solcellsparker.

Med appen kan du också schemalägga dina uppkopplade enheter för att flytta en del av din elkonsumtion från en dålig timme till en bra. Du får inte bara en lägre elkostnad utan minskar även din miljöpåverkan.

Ladda ner appen: