Kundtjänst ETC nyhetsmagasin

Vad behöver du hjälp med?

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor gällande vår tidning. Här hittar du också svaren på många av de vanligaste frågorna vi får.

Anmäl autogiro

För att betala din prenumeration med autogiro, fyll i blanketten nedan och skicka tillbaka till oss. Du kan också anmäla autogiro direkt via din bank. 

Autogiromedgivande ETC nyhetsmagasin

Läs tidningen digitalt

ETC nyhetsmagasin finns att läsa digitalt i ett format som är anpassat efter din dator, mobil eller surfplatta.

För att läsa tidningen digitalt måste du ha ett digitalt konto kopplat till din prenumeration. Om du har en pappersprenumeration men saknar inloggning kan du aktivera ditt konto här.

Om du glömt ditt lösenord kan du återställa det här.

Frågor och svar

Nedan finner du de vanligaste frågorna vi får till vår kundtjänst. Om du inte hittar det du söker så tveka inte att kontakta oss. Antingen på telefon eller via formuläret nedan så hjälper vi dig.

Om vår tidning

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om våra tidningar.

Att tidningen inte kommer kan ha flera orsaker.

Vi rensar registret manuellt för att hitta alla problem. Ofta är det ett litet fel i adressen som ställer till det för tidningsbuden. Ibland är det tidningsbuden själva som slarvar. Då gör vi felanmälan och det rättas efter någon dag.

En ny prenumeration tar fyra till fem dagar att få aktiv.

Dubbelex beror oftast på att tidningen registrerats två gånger på olika namn i familjen. De rensar vi när vi får besked.

Ja. Vi rättar och svarar sen.

Absolut. Gå in på etc.se/prenumerant och logga in. Det fungerar även om du ännu inte har fått en bekräftelse på din prenumeration.

Nej. Du betalar från det datum vi kan leverera.

Uppehåll på papperstidningen medför ingen förlängning av prenumerationen för de första 30 dagarna av uppehållet. Tidningen fortsätter komma digitalt under hela uppehållsperioden. Det är möjligt att istället för uppehåll lägga in tillfällig adressändring till sig själv eller annan mottagare.

Ja, du kan använda autogiromedgivanden nedan eller anmäla autogiro direkt via din bank. 

Autogiromedgivande Dagens ETC

Autogiromedgivande ETC nyhetsmagasin

Om våra app och webbplats

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om våra erbjudanden.

För att läsa ETC nyhetsmagasinet på webben, gå till https://app.etc.se och klicka dig vidare till den tidning du vill läsa eller skriva ut.

Du kan också läsa tidningen digitalt via våra appar för mobil och surfplatta. Appen heter ETC-tidningarna och finns i Appstore och Google play.

Läs mer om våra appar här.

Guide: Så använder du appen.

Du kan ladda ned våra e-tidningar som PDF-filer på https://kund.etc.se/prenumerant/pdf.

Klicka på den aktuella tidning du vill ladda ned och öppna i din pdf-läsare.

Om våra företag

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om våra företag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kontakta kundtjänst

Hittar du inte svaret på din fråga på denna sida – mejla kundtjanst@etc.se eller klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med vår kundtjänst. Meddelanden besvaras varje dag.

Kundtjänst har telefontid tisdag–fredag kl 09:00 – 12:00.
Då kan du nå oss på telefonnummer 08–410 359 00.