Byt till Sveriges bästa* ekologiska matkasse – med 200 kronor rabatt

Ecoviva levererar de bästa matkassarna med unika råvaror: ekologiska, svenska med inslag av mathantverk. Till det underbara recept.

Ecoviva levererar de bästa matkassarna med unika råvaror: ekologiska, svenska med inslag av mathantverk. Till det underbara recept.

Ecoviva vill göra vardagen godare och enklare genom att vara er leverantör av ekologiska middagar, råvaror och recept hem till er dörr. Ni får goda och hälsosamma middagar samtidigt som vi tillsammans gynnar det svenska ekologiska lantbruket, småskaliga aktörer och svenskt mathantverk.

I matkassen får du:

• Råvaror för 4 (vuxen-) portioner
• Kvalitetsråvaror med i snitt cirka 90%
ekologiska/miljömärkta råvaror
• Obesprutade grönsaker
• Svenskt mathantverk
• Svenska KRAV- eller miljömärkta
animalieprodukter

Prenumerera på Ecoviva till dig själv, äldre släktingar som sitter isolerade eller dela till vänner runt om i Sverige. Det finns flera olika ekologiska matkassar att välja på, alltifrån barnvänlig, gluten-och laktosfri till Flexitarian och många fler. Tjänsten är flexibel.

* Bästa matkassar? Visst, enligt test i Aftonbladet 2020 där 13 kassar jämfördes och Ecoviva är bäst. Läs mer på ecoviva.se.

Medlemserbjudande

Just nu får du en rabatt med 200 kr vid valfri prenumeration av matkasse, rabattkod ETC20. Gäller nya kunder som uppfyller kundvillkor i Ecovivas leveransområden.

https://www.ecoviva.se/Vara-matkassar/
Kod: ETC20