Hyllad spänningsroman – endast 70 kronor!

Boken som blev vald till ”Årets viktigaste bok” av YLE i ett urval om 100 böcker på 100 år som bäst fångat sin egen tids atmosfär.

Boken som blev vald till ”Årets viktigaste bok” av YLE i ett urval om 100 böcker på 100 år som bäst fångat sin egen tids atmosfär.

HELSINGFORS, I EN SNAR FRAMTID.
Klimatforskaren Laura Anttila har precis talat vid universitetet om miljöförändringar, hopp och mänsklighetens gemensamma ansvar. I korridoren möts hon av två poliser. Utanför en barack i det krigsdrabbade Somalia har Lauras dotter Aava just avslutat sin rond. Hon försöker desperat göra världen till en bättre plats, men flyr så fort någon kommer henne för nära. Samtidigt står en ung man på ett tak i centrala Helsingfors, beväpnad med ett gevär. Han höjer kolven, sätter pekfingret på avtryckaren och siktar. Vad är det som har gjort att han står där?

Innan tiden rinner ut är en spänningsroman om ett fenomen som vår del av världen fått bevittna allt för ofta. Hur hittar man ett sammanhang i en tid då mänskligheten för första gången har möjlighet att påverka hela jordklotet – då våra spår når överallt på jorden och ända ut i rymden? I Finland mottogs boken med storm av läsare och kritiker.

”Elina Hirvonen skriver så vackert att jag vill spara texten i mitt hjärta.”
– Kodin Kuvalehti

Medlemserbjudande
Beställ boken för 70 kronor inklusive frakt (ordinarie pris 254 kronor). Köp boken direkt från Leopard förlags webbutik här. Använde koden: Helsingfors