Kajsa Bornedals Rebellens nybörjarbok, till specialpris 75 kronor inklusive frakt!

Maxa stämbanden, få bästa tipsen för din egen banderoll och låt ropen skalla för en bättre planet med Rebellens nybörjarbok för barn!

Maxa stämbanden, få bästa tipsen för din egen banderoll och låt ropen skalla för en bättre planet med Rebellens nybörjarbok för barn!

Världen är inte bara blommor och kärlek. Men i alla tider har det funnits människor som samlats om och om igen, de som fortsatt att vråla för rättvisa. Följ med på en resa genom orden som förändrat världen.

I Kajsa Bornedals Rebellens nybörjarbok välkomnas du in i aktivismens varma värld. Det är en bok laddad av ord som ska höras. Som ska ropas, ta plats, störa och påverka. Det är slagord fyllda av ilska, glädje och förtröstan. Här ställs du öga mot öga med dagens utmaningar och gårdagens stridsrop. En sporre för dig som vill kämpa för det som är viktigt och en inbjudan till samtal om politik och engagemang för blivande förkämpar och deras vuxna.

Kreatören och aktivisten Kajsa Bornedal går just nu på Konstfack i Stockholm. Hon har länge arbetat med mänskliga rättigheter bland annat på RFSL och Amnesty International.

Medlemserbjudande

Beställ boken för 75 kronor inklusive frakt (ordinarie pris 120 kronor + 39 kronor frakt)

https://leopardforlag.se/bcker/rebellens-nybrjarbok

Kod: REBELL