Rabatt på böcker från Trinambai

Trinambai är ett bokförlag med fokus på engagemang och organisering. Som ETC Medlem får du rabatt på deras populära böcker.

Trinambai är ett bokförlag med fokus på engagemang och organisering. Som ETC Medlem får du rabatt på deras populära böcker.

Julia räddar skogen

När Julia är ute och promenerar med sin hund gör hon en hemsk upptäckt. Skogen ska huggas ner! Istället ska det byggas en motorväg. Det tycker hon är en dålig idé. Någonting måste hon göra. Så hon klättrar upp i ett träd och vägrar att komma ner. Hur kommer det gå för Julia och hennes skog?

Julia räddar skogen är en en bok för barn från tre år och uppåt. Den är skriven av Niklas Hill och illustrerad av Anna Palmqvist.

Starka tillsammans – tjugoen nulägesbilder av civilsamhället

Världen är i ständig förändring. Det finns dock något som inte förändras: att vi är starka tillsammans och kan uträtta stordåd när vi slår oss ihop i föreningar, studiecirklar och nätverk. Civilsamhället bygger på den idén. Här försöker tjugoen folkrörelseprofiler utifrån sina unika perspektiv fånga de senaste tio åren i civilsamhället. Vad har hänt? Vad kommer att hända i framtiden? Vad vill vi ska hända?

Författarna bjuder på en svindlande resa genom folkbildning och föreningsliv, engagemang och frustration, nyskapande konstprojekt och byråkratiskt krångel, demokrati och polarisering, rättigheter och barnkonventionen, stress och hållbarhet, kulturplaner och politik, samverkan och forskning, Facebook och Spotify. Håll i dig!

Erbjudandet hittar du här:
http://www.trinambai.se/bocker/kop-vara-bocker/
Ange kampanjkod etcmedlem2020