Kundtjänst

Vad behöver du hjälp med?

Använd länkarna nedan för att hantera din prenumeration. Längre ned hittar du också svaren på många av de vanligaste frågorna.

Läs tidningen digitalt

ETC-tidningarna finns att läsa digitalt i ett format som är anpassat efter din dator, mobil eller surfplatta.

För att läsa din tidning digitalt eller ladda ner som PDF gå till https://etidning.etc.se.

För att läsa som PDF öppna aktuell tidning och klicka på de tre punkterna i verktygspanelen längst ned på sidan och välj ”Ladda ned PDF”.

Du kan också läsa tidningarna via våra appar för mobil och surfplatta. Apparna heter ETC-tidningarna respektive Kloka hem och finns i Appstore och Google play.

Läs mer om våra appar här.

Guide: Så använder du appen

Frågor och svar

Nedan finner du de vanligaste frågorna vi får till vår kundtjänst. Om du inte hittar det du söker så tveka inte att kontakta oss.

Om våra tidningar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om våra tidningar.

Att tidningen inte kommer kan ha flera orsaker.

Vi rensar registret manuellt för att hitta alla problem. Ofta är det ett litet fel i adressen som ställer till det för tidningsbuden. Ibland är det tidningsbuden själva som slarvar. Då gör vi felanmälan och det rättas efter någon dag.

En ny prenumeration tar fyra till fem dagar att få aktiv.

Dubbelex beror oftast på att tidningen registrerats två gånger på olika namn i familjen. De rensar vi när vi får besked.

Ja. Vi rättar och svarar sen.

Absolut. Gå in på etc.se/prenumerant och logga in. Det fungerar även om du ännu inte har fått en bekräftelse på din prenumeration.

Nej. Du betalar från det datum vi kan leverera.

Uppehåll på papperstidningen medför ingen förlängning av prenumerationen för de första 30 dagarna av uppehållet. Tidningen fortsätter komma digitalt under hela uppehållsperioden. Det är möjligt att istället för uppehåll lägga in tillfällig adressändring till sig själv eller annan mottagare.

Ja, du kan använda autogiromedgivanden nedan eller anmäla autogiro direkt via din bank. 

Autogiromedgivande Dagens ETC

Autogiromedgivande ETC nyhetsmagasin

Börja med att följa avsnittet Felsökning i användarmanualen för att åtgärda vanliga fel.

Om det inte hjälper kan du fylla i nedanstående formulär så återkommer vi så snart som möjligt för att hitta en lösning.

Här hittar du formuläret.

Om våra app och webbplats

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om våra app och webbplats.

För att läsa Dagens ETC på webben, gå till https://app.etc.se och klicka dig vidare till den tidning du vill läsa eller skriva ut.

Du kan också läsa tidningen digitalt via våra appar för mobil och surfplatta. Appen heter ETC-tidningarna och finns i Appstore och Google play.

Läs mer om våra appar här.

Guide: Så använder du appen.

Du kan ladda ned våra e-tidningar som PDF-filer på https://etidning.etc.se

Öppna på den aktuella tidning du vill ladda ned och klicka på de tre punkterna i verktygspanelen längst ned på sidan. I menyn väljer du sedan ”Ladda ned PDF”.

Om våra företag

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om våra företag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kontakta kundtjänst

Hittar du inte svaret på din fråga i länkarna ovan – mejla kundtjanst@etc.se eller klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med vår kundtjänst. Meddelanden besvaras varje dag.

Kundtjänst har telefontid måndag–fredag kl 09:00 – 16:30.
Då kan du nå oss på telefonnummer 08–410 359 00.