Communityregler

Regler för kommentarer 

Senast uppdaterad 21 december 2023

Välkommen till vår kommentarssektion! Vi uppmuntrar till öppen dialog och konstruktivt samtal. För att skapa en positiv och respektfull miljö för alla våra läsare, ber vi dig att följa dessa communityregler när du kommenterar på våra artiklar.

Välkommen till vår kommentarssektion! Vi uppmuntrar till öppen dialog och konstruktivt samtal. För att skapa en positiv och respektfull miljö för alla våra läsare, ber vi dig att följa dessa communityregler när du kommenterar på våra artiklar:

  1. God ton och respekt: Var vänlig och respektfull i dina kommentarer. Undvik personliga påhopp, hatretorik eller andra former av kränkande språk. Vi uppmuntrar till mångfald av åsikter, men det ska ske med hänsyn till andra skribenter och de berörda personerna i artikeln.
  2. Inloggning krävs: För att skriva kommentarer måste du vara inloggad som användare. Detta hjälper oss att skapa en tryggare och mer ansvarsfull gemenskap.
  3. Förhandsgranskning för nya användare: Vid din första kommentar kommer den att förhandsgranskas innan den publiceras. Detta görs för att säkerställa att nya skribenter är medvetna om och respekterar våra communityregler.
  4. Relevans: Kommentarerna bör vara relevanta för ämnet som diskuteras i artikeln. Undvik att avvika för mycket från det huvudsakliga ämnet.
  5. Ingen spam eller reklam: Publicera inte orelaterade länkar, reklam eller spam. Kommentarssektionen är avsedd för konstruktivt samtal kring artiklarna. Undvik att använda kommentarer för kommersiella syften som inte har direkt koppling till artikeln. Exempel på otillåten annonsering inkluderar marknadsföring av produkter eller tjänster från externa företag där du har en intressekonflikt.
  6. Skydda personlig information: Respektera andras integritet genom att undvika att dela personlig information om någon annan, inklusive ditt eget telefonnummer eller e-postadress.
  7. Rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll: Genom att delta i kommentarssektionen godkänner du att ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll om det anses lämpligt och relevant.
  8. Rapportera olämpligt innehåll: Om du stöter på kommentarer som bryter mot våra regler, rapportera dem omedelbart. Vi kommer att granska och vidta lämpliga åtgärder.

Genom att delta i kommentarssektionen godkänner du att följa dessa communityregler. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som bryter mot dessa regler och att blockera användare som upprepade gånger överträder dem.

Tack för din medverkan och för att du hjälper oss att skapa en respektfull och konstruktiv gemenskap på vår nyhetssajt!

Integritetspolicy

I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Den senaste versionen av villkoren finns alltid tillgänglig på mitt.etc.se/integritetspolicy

Kontakt

Har du frågor om ETC, kontakta gärna vår kundservice:

Email: kundtjanst@etc.se

Adress:

BOX 4403
102 68 Stockholm

Fler kontaktuppgifter finns på mitt.etc.se/kundtjanst